Ron Blaauw Central Station - Kookworkshop

Leren koken als een topchef Koken als Ron Blaauw? Het kan met de kookworkshops en kookcursussen ontwikkeld door deze meesterkok! 

In Ron Blaauw Central Station in Diemen leer je onder leiding van Gastrobar topchefs koken als een pro. Ontdek de geheime kneepjes van het vak en til je kookskills naar een hoger niveau. Ze weten thuis straks niet wat ze proeven... 

Belangrijk! 

- Vooraf reserveren is verplicht, en kan door een mail te sturen naar uitgekookt@ronblaauw.nl onder vermelding van gewenste datum, tijdstip en type workshop (o.v.v. beschikbaarheid) 

- We hanteren drie prijscategorieën met een maximaal aantal te accepteren bonnen per categorie: 
• €79 – maximaal 3 bonnen à €15 
• €89 en €99 – maximaal 4 bonnen à €15 

- Na ontvangst van de bon(nen) sturen wij een aanvullend betaalverzoek zodat de volledige kosten van de workshop vooraf zijn voldaan. 

- Maximaal 16 deelnemers per workshop – vol = vol 

- Workshops zijn te boeken van 1 september t/m eind december 2025, op vrijdag t/m zondag om 10:00, 14:00 of 17:00 uur 

- Gelieve de vouchers bij aankomst te overhandigen aan de desbetreffende chef

Soort keuken: Sterrenrestaurant

Veelgestelde vragen:

Je kan je volle spaarkaart(en) met 12 zegels t/m 30 september 2025 inwisselen voor een restaurantvoucher in één van de Sligro-vestigingen.

De restaurantvouchers zijn geldig van 7 augustus 2025 t/m 1 maart 2026 en in te leveren bij alle deelnemende restaurants.

Nee, als sparende klant dien je de volle spaarkaart eerst te verzilveren voor een voucher. Dit kan bij de kassa van al onze Sligro-vestigingen, t/m 30 september 2025. Enkel de originele restaurantvouchers kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende restaurants. Kopieën of foto’s hiervan worden niet geaccepteerd.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen